Συνταγές
Πεντανόστιμο και λαχταριστό χοιρινό με λαχανικά στην κατσαρόλα – πάνω απ όλα υγιεινό
Η Συνταγή είναι από Fotini Bahatouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βγάλαμε κατά λάθος 10 σουβλάκια χοιρινά και κάναμε φαγητό, επειδή ο Νίκος μου έχει χαμηλό αιματοκρίτη, πρέπει να τρώει κρέας.
Σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές και βγάλαμε το κρέας από την κατσαρόλα.
Σοτάρουμε 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και 2 φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε και αυτά.
Ξαναβάζουμε το κρέας και ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τα λαχανικά όπως καρότα σε ροδέλες και κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες.
Κλείνουμε το καπάκι μέχρι να μαλακώσει το φαγητό.
Στο τέλος ρίχνουμε το μαϊντανό.
Η Συνταγή είναι από Fotini Bahatouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η μαγειρική είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφραστεί ο καθένας και να φτιάξει αναμφισβήτητα μοναδικές δημιουργίες.
Δείτε πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα πιάτα!
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ για σήμερα, που γίνονται πάρα πολύ νόστιμα!
Η Συνταγή είναι από Σοφία Παπα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζύμωσα μισό κιλό κιμά, 1 κρεμμύδι, μουλιασμένο ψωμί, μαιντανό, δυόσμο, ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, ρίγανη, μουστάρδα, ντομάτα, 1 αυγό.
Έβαλα στο φούρνο πατάτες κυδωνάτες με αλατοπίπερο, ρίγανη, ελαιόλαδο, πάπρικα γλυκιά, σκόνη σκόρδου, ψήθηκαν 15 λεπτά και μετά πρόσθεσα από πάνω τα ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ.
Τα συνόδευσα με αρκετά σαλατικά και φέτα.
Παντζάρι βραστό με μαρούλι, φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο, ανθότυρο, κρέμα μπαλσάμικου, αλάτι και ελαιόλαδο.
ΜΠΡΟΚΟΛΟ βραστό αλ ντεντε, με αλάτι, ελαιόλαδο και λεμόνι.
Η Συνταγή είναι από Σοφία Παπα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.