Συνταγές
Εξαιρετικό καλοκαιρινό πεντανοστιμο φαγητό – Τηγανιτές πιπεριές με σάλτσα και φέτα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αλεξάνδρα Κυριάκη – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανιζουμε τις πιπεριές σε αρκετό καλαμποκέλαιο τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγιξει το πολυ λάδι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο λαδι και τριγαρίζουμε ένα κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο ρίχνω 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
αφήνουμε λίγο να τσιγαριστούν προσθέτω 1 κ.σ πελτε να τσιγαριστεί μετά προσθέτουμε αλάτι πιπέρι λίγο ζαχαριτσα ένα κ.γ πάπρικα γλυκιά και λίγο νερό και αφήνουμε να δέσει λιγο η σαλτσα
βάζουμε μέσα τις πιπεριές και αφήνω να πάρει μια βράσει και να μείνει με το λαδάκι του προς το τέλος προσθέτω την φέτα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από ” Αλεξάνδρα Κυριάκη- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις μόνος-η στο σπίτι σου και στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα γλείφεις τα δάκτυλά σου.
Καλή σας απόλαυση..
Υπέροχο ορεκτικό – νόστιμες πιπεριές τηγανιτές
Συνταγή από “Gogo Samiou – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά
Πιπεριές κέρατο
Ελαιόλαδο
Μία σκελίδα σκόρδο
Ξύδι αλάτι και θρούμπι.
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κοτσανάκια και πλένουμε καλά τις πιπεριές ,τις σκουπίζουμε και τις τηγανίζουμε σε αραβοσιτέλαιο και σε σιγανή φωτιά.
Τοποθετούμε σε πιατέλα ρίχνουμε ελαιόλαδο τρίβουμε μία σκελίδα σκόρδο θα πάει παντού ρίχνουμε ξύδι αλάτι και λίγο θρούμπι .
αν δεν έχετε θρούμπι ρίγανη.
Συνταγή από “Gogo Samiou – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”