Συνταγές
Καλησπέρα σούπερ σουφλέ πατάτες σήμερα!
Η Συνταγή είναι από γιαννα σκορδουλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε περιπου 5 πατάτες μέτριες ολόκληρες οταν ειναι έτοιμες τις αφήνουμε να κρυώσουν
τις κόβουμε κυβακια τις βαζουμε στο πιρεξ και σε ένα βαθύ τηγάνι σωταρουμε μανιτάρια φρέσκα, κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα, μπέικον αφου σωταριστουν
μαλακώσουν τα βγάζω με την τρυπιτη κουτάλα .
Σε ενα μπολ εχουμε βάλει 2 αυγα ,2 κρέμες γάλακτος και 50 γρ κορν Φλάουερ τα εχουμε ανακατέψει καλά με το σύρμα και ρίχνω οτι εχουμε σωταρει και τριμμένο τυρί γκούντα περίπου 300 γρ ανακατεύουμε
ρίχνουμε πανω στις πατάτες απο πανω εβαλα φέτες γκούντα του τοστ
ψήνουμε στους 180 ως να χρυσαφισει
Η Συνταγή είναι από γιαννα σκορδουλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Τι μενού να κάνω για αύριο; Ποιό γλυκό να ετοιμάσω;
Εδώ λοιπόν μπορείτε να πάρετε ιδέες, να δείτε αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεση της κάθε συνταγής.
Εύκολο , αγαπημένο πατσαβουρογλυκό με καρύδι
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Στεφανία Σακάρογλου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φύλλα κρούστας..
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστο
1 κεσεδάκι ζαχαρι
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο
4 αβγά
1 βανίλια
1 μπεκιν παουντερ
Καρυδι χοντροκομενο
Εκτελεση:
Βουτηρωνουμε το ταψί.
Στρώνουμε το φυλλο ριχνουμε καρυδι κανελα και λιγο ζαχαρη το τσαλακωνουμε και το βαζουμε στο ταψι. Ετσι συνεχιζουμε και τα υπολοιπα φυλλα.
τα υπόλοιπα υλικά ολα μαζί στο μιξερ και μετα τα ρίχνουμε επάνω στα φυλλα και ψήνουμε στους 200 βαθμους περιπου 25λεπτα.
Για το σιρόπι:
3 κεσεδάκια νερό και 3 κεσεδάκια ζαχαρι λιγο ξυσμα απο πορτοκαλι.
το σιρόπι κρυο το γλυκο ζεστο.
Καλή απόλαυση και καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν το πιο λαχταριστό πατσαβουρογλυκό !
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Στεφανία Σακάρογλου-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”