Ξεχωριστα
Δεν παίζονται, είναι σούπερ τα Pancakes μηλόπιτα, θα ξετρελαθούν τα μικρά
Τι σούπερ συνταγή είναι αυτή! Αύριο μπαίνει στο πρόγραμμα!
Όλα τα λεφτά Pancakes μηλόπιτα!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Υλικά
-190 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-70 γρ. ζάχαρη
-320 ml. φρέσκο γάλα πλήρες
-50 γρ. βούτυρο αγελάδος Lurpak λιωμένο
-1 μεσαίο αυγό
-1 κτσ. baking powder
-1 κτγ. κανέλα
-1 βανιλίνη
-1 μεσαίο μήλο
-μέλι για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεφλουδίζουμε και τρίβουμε τα μήλα στην χοντρή πλευρά ενός τρίφτη.
Στο μπωλ με το γάλα προσθέτουμε τη ζάχαρι, το αυγό, το μπέηκιν, την κανέλα και ανακατεύουμε.
Συνεχίζουμε με τη βανιλίνη, το βούτυρο και το αλεύρι.
Κατόπιν αδειάζουμε στο μπωλ τα τριμμένα μήλα και ανακατεύουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, αλείφουμε με έναν κύβο Lurpak και μόλις ζεσταθεί, αδειάζουμε μικρή ποσότητα από το μίγμα με δοσομετρητή, φτιάχνοντας μία τηγανίτα.
Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.
Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μίγμα.
Τα τοποθετούμε το ένα πάνω από το άλλο και γαρνίρουμε με μέλι.
Δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα βήματα για να εκτελέσετε την πιο νόστιμη συνταγή για “Pancakes μηλόπιτα”
Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο κανάλι..
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitrios Makriniotis
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Θεσπέσιο γλυκό τσίζκεικ! Μπουκιά και απόλαυση
Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενα ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ DIGESTIVE ΣΤΟ MULTI NA ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ…
ΤΟ ΑΝΕΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ 3 -4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ….ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ Η ΛΕΜΟΝΙ Η ΟΤΙ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ….
ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟς ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΧΝΗ ΣΕ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΚΕΤΑ ΤΥΡΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ …..
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΛΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΙ…ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΖΟΥΜΕ ΜΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΧΝΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΞΙΝΟ ΤΩΝ ΒΥΣΣΙΝΩΝ….
ΑΦΟΥ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΥΟ)
Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.