Συνταγές
Απλά υπέροχο! Τσιζκέικ σοκολάτας που το ζηλεύουν όλοι
Η Συνταγή είναι από Μανος Μαρια Μπατσολακης Ζερβακη – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.
ΥΛΙΚΑ
Για τη βάση:
200 γρ. σοκολατένια μπισκότα, (εγώ έβαλα Παπαδόπουλου με κακάο gluten free)
1 κτσ. ζάχαρη
50 γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT λιωμένη, (είναι χωρίς γλουτένη)
100 γρ. βούτυρο λιωμένο
Για τη γέμιση:
250 γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT λιωμένη και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
150 γρ. άχνη ζάχαρη
400 γρ. τυρί κρέμα
200 ml. κρέμα γάλακτος
1 κουτάκι ermol φυτική σαντιγί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάς την ermοl να αφρατέψει με την κρέμα γάλακτος και την άχνη, ρίχνεις το τυρί κρέμα και τέλος την λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύεις καλά.
Για τη διακόσμηση:
150 γρ. κουβερτούρα λιωμένη με λίγο εβαπορέ ή κρέμα γάλακτος
Η Συνταγή είναι από Μανος Μαρια Μπατσολακης Ζερβακη – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.
Είναι από τα φαγητά που χαίρεσαι να τα φτιάχνεις και να τα απολαμβάνεις με παρέα ή και μόνος σου.
Τσιζκέικ φούρνου με φράουλες 🍓🍓🍓🍓
Η Συνταγή είναι από Καίτη Παναγιώτου – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.
ΥΛΙΚΑ
Ένα μικρό digestive
Μισό ποτήρι αλεσμένα φουντούκια
Μισό ποτήρι βούτυρο
700 γρ. Φιλαδέλφεια
Μισό ποτήρι ζάχαρη
3 αυγά
2 βανίλιες
120 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
230 γρ. άσπρη κουβερτούρα λιωμένη
Ένα ποτήρι φράουλες ψιλοκομμένες
Strawberry filling
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω στη βάση της φόρμας τα μπισκότα.
Χτυπώ στο μίξερ το τυρί με ζάχαρη μετά ένα- ένα τα αυγά, τις βανίλιες, το γιαούρτι και τη κουβερτούρα. Τέλος τις φράουλες.
Ψήνω στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Όταν κρυώσει το βάζω στο ψυγείο και γαρνίρω με το strawberry filling.
Η Συνταγή είναι από Καίτη Παναγιώτου – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.