Συνταγές
Μοσχαράκι γιουβέτσι – Το καλύτερο φαγητό
Η Συνταγή είναι από Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχάρι
1 ντοματοχυμο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμενο
1 ξυλάκι κανέλας
3 κόκκοι μπαχάρι
1/2 ποτηράκι κρασί
Αλατοπίπερο
1 πακέτο κριθαράκι μεσαίο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαριζουμε το μοσχάρι σε ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κρασί !
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κριθαράκι και αφήνουμε να βράσει !
Μόλις γίνει σουρώνουμε το ζουμί , προσθέτουμε καυτό νερό κι άλλο αλάτι και βράζουμε εκεί μέσα το κριθαράκι !
Η Συνταγή είναι από Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς..
Ρίξε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική πρόταση ..
Όνειρο οι κεφτέδες – λατρεμένο μικρών και μεγάλων
Νόστιμη συνταγή από “Gogo Samiou-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από ελιά
2 φέτες ψωμί μουλιασμενες κατά προτίμηση σταρένιο
1 αυγό
δυόσμο και μαϊντανό
1 μεγάλο κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
ρίγανη και αλάτι
2 γύρους ξίδι πάνω από τον κιμά
αλεύρι και αραβοσιτέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε καλά τα υλικά και τα αφήνουμε μισή ωρίτσα για να τραβήξουν τα μυρωδικά τους μετά βάζουμε το το λάδι στο τηγάνι φτιάχνουμε κεφτεδακια αλευρώνουμε και τηγανίζουμε
Νόστιμη συνταγή από “Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”