Συνταγές
Νόστιμη μυρωδάτη και κρατσανιστή κουρκουτόπιτα με τριμμένο κολοκύθι
Η Συνταγή είναι από Ελένη Παπατσάνη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
3 κολοκυθακια τριμμένα στον τρίφτη 1 κεσεδακι γιαούρτι 4αυγα 1 φλυτζανι του καφέ λάδι 500γρ.τυρι φέτα αλάτι πιπέρι λίγο ρίγανη φρέσκο δυόσμο 3 κουπες αλεύρι 1μπεκιν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
αφού κάνουμε το μείγμα αλείφουμε το ταψί με λάδι κ πασπαλιζω λίγο σιμιγδάλι από κατω κ λίγο από πάνω βάζουμε κ κομματάκια βούτυρο
ψήνουμε στον αέρα στους 200βαθμους.
Η Συνταγή είναι από Ελένη Παπατσάνη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για κολοκυθολούλουδα γιαπρακάκια – αξίζει τον κόπο
Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Κολοκυθακια τριμμενα
Κρεμμυδακια φρεσκα και ενα ξερο
Μαιντανο
Ανηθο
Δυοσμο
Μαρούλι
Ρυζι
Ελαιόλαδο
Αλατι πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα κολοκυθακια κοβουμε το μαρουλι κι ολα τα μυρωδικα αλατίζουμε και σουρώνουμε να φυγουν τα υγρα .Ριχνουμε ελαιολαδο αλατι πιπερι και το ρυζι.
Ανακατευουμε καλα και γεμίζουμε.Στην κατσαρολα βαζουμε ενα πιατο απο πανω για βαρος συμπληρωνουμε νερακι και λαδι και σιγοβραζουμε
Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.