Συνταγές
ΕΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ – ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΡΥΖΙ
Η Συνταγή είναι από Fotini Bahatouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 2 ΚΙΛΑ ΧΟΙΡΙΝΟ , 500ΓΡ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΣΠΡΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΦΕΤΕΣ , 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ , 3 ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΟΔΕΛΕΣ , 5 ΚΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ , 1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ , 1-2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ , ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ , ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ!
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ.
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΖΩΜΟ, ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.
ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1½ – 2 ΩΡΕΣ!
Η Συνταγή είναι από Fotini Bahatouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Έχεις όρεξη για ακόμη μία εξαιρετική συνταγή;
Δες πως θα φτιάξεις υπέροχα, νόστιμα πιτάκια σαν βαμβάκι
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Desislava Martinova -Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”
ΥΛΙΚΑ
1 κ 1/2 κούπα γάλα ζεστό
1/2 κούπα ηλιέλαιο
2 αυγά
1 κουταλάκι ζαχαρη
1 κουταλάκι αλατι
Περίπου 1 κιλό αλεύρι καί παραπάνω αν χρειαστεί
2 φακελάκια ξερή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφήνουμε να φουσκώσει γεμίσουμε με ότι θελωμε αλείφουμε με αυγό καί τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο για 20 λεπτά περιπου ανάλογο το φούρνο σάς.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Desislava Martinova -Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές”