Συνταγές
Χειροποίητο παγωτό με κρέμα καρύδας με μαστιχωτή υφή και αξεπέραστη γεύση.
Η Συνταγή είναι από Maria Mavrovouniotou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ:
1 κουτί κρέμα καρύδας 400ml
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο μπισκότα digestive
1 κ.γ. μέλι
1 κουβερτούρα
Σταγόνες λευκής σοκολάτας
Προαιρετικά:
πολύχρωμη τρούφα
ινδοκάρυδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σ’ ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα καρύδας, το ζαχαρούχο, το μέλι και βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες μέχρι να παγώσει.
Στη συνέχεια αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε μερικά σαντουϊτσάκια με τα μπισκότα digestive.
Στο υπόλοιπο μείγμα σπάμε λίγα μπισκότα, ρίχνουμε λίγες σταγόνες λευκής σοκολάτας και ψιλοκομμένη κουβερτούρα, τα ανακατεύουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Η Συνταγή είναι από Maria Mavrovouniotou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για πολύ ωραίο παγωτό oreo, δροσερό και απολαυστικό
Η Συνταγή είναι από κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
600 ml κρέμα γάλακτος 35% παγωμένη
1 ζαχαρουχο γάλα παγωμενο
3 βανίλιες σε σκόνη
2 συσκευασίες Oreo
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μιξερ την κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο και τις βανίλιες μεχρι να σφίξουν.
Προσθετουμε τα μπισκότα που τα σπαμε με τα χέρια μάς.
Ανακατεύουμε καλα.
Ριχνουμε το μειγμα μας σε ενα μπολ ή σε ενα δοχείο για παγωτο.
Βαζουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες τουλαχιστον…
Η Συνταγή είναι από κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.