Συνταγές
Κόκκινες πιπεριές τύπου Φλωρίνης γεμιστές τουρσί
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Βικη Αναματερου -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ
Για 3 βάζα του κιλού
15 τεμ πιπεριές μικρές
ένα πιάτο βαθύ λάχανο ψιλοκομμένο
2 καρότα τριμμένα
1 κλωναρακι σελερι
Ξύδι αλάτι νερό καυτό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις πιπεριές και κόβουμε ένα καπάκι από πάνω αδειάζουμε από τα σπόρια
Σε μπολ ανακατεύουμε το λάχανο το σελερι και το καρότο γεμίζουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε στο βάζο μου πήρε 5 τεμ στο καθένα ότι γέμιση περίσσεψε την βαζουμε πάνω από τις πιπεριές
Ρίχνουμε 5 κ σούπας ξύδι σε κάθε βάζο και μια κ σούπας αλάτι χοντρό γέμισουμε με καυτό νερό μέχρι πάνω και κείνουμε το καπάκι καλά γύριζουμε ανάποδα και άφηνουμε όλο το βράδυ
Την επόμενη μέρα τα γύρισουμε κανονικά και τα βαζουμε ψυγείο για 2 εβδομάδες
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Βικη Αναματερου -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”