Συνταγές
Εκπληκτικά τρουφάκια σοκολάτας – τα ωραιότερα!
Η Συνταγή είναι από Ιωαννα Μπελτσιδη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κέικ τριμμένο
Μαρμελάδα
Γλυκό του κουταλιού,σε κομματάκια,με λίγο σιρόπι
Κουβερτουρα σοκολάτας γάλακτος
Τρούφα σοκολάτας ( πασπαλισμα , από πάνω)
Ανακατεύουμε,το κέικ,το γλυκό του κουταλιού,το σιροπακι( όσο χρειάζεται για να πλάσουμε,τα σοκολατάκια).
Μισή ώρα ,στο ψυγείο,να ενωθούν τα υλικά.
Μετά λιώνουμε τη σοκολάτα και βουτάμε τα σοκολατακια και τα βάζουμε να κρυώσουν.
Από πάνω, ρίχνουμε, τρούφα σοκολάτας.
Κουβερτουρα σοκολάτας, όποια μας αρέσει.
Το ίδιο για την μαρμελάδα και για το γλυκό του κουταλιού.Μπορουμε να ρίχνουμε και λίγη τρούφα σοκολάτας και μέσα στα σοκολατάκια.
Φτιάχνουμε ένα κλασσικό εύκολο και γρήγορο κέικ αλλίως χρησιμοποιούμε ότι μας έχει απο μείνει!
Τη μαρμελάδα και το σιρόπι , σιγά σιγά, μέχρι να πλάθονται,τα σοκολατάκια.
Διατηρούνται στο ψυγείο.
Η Συνταγή είναι από Ιωαννα Μπελτσιδη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή ..
Τρία υλικά αρκούν για να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα τρουφάκια
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ:
200 γρ βερίκοκα αποξηραμενα,200 γρ καρύδια ψιλοκομμενα,200 γρ κουβερτούρα λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μούλτι τα βερίκοκα με τα καρύδια και στην συνέχεια πλάθουμε το μίγμα σε όσο μέγεθος θέλουμε
Τα βάζουμε στο ψυγείο και στην συνέχεια τα βγάζουμε και τα βουτάμε στην σοκολάτα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”