Συνταγές
Μπατζίνα – Είναι μια πολύ εύκολη και νόστιμη πιτούλα που μπορείτε να προσθέσετε υλικά της αρεσκείας σας
Η Συνταγή είναι από κ. Μαρία Πετρίδου-Γεωργίτση – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Τρία μέτρια κολοκυθάκια στον τρίφτη κ 2 καρότα.
2 αυγά 1 κεσεδακι γιαουρτάκι στραγγιστό. 2,5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
Ένα μπεκιν 3 φρέσκα κρεμμυδάκια κ ένα ξερό.
Φρέσκο δυόσμο κ άνηθο.5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. 1 κομμάτι τυρί τριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα καρότα, βάζουμε αλατάκι και τα αφήνουμε να στραγγίσουν τα υγρά τους.
Σε ένα μεγάλο μπωλ προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με κουτάλι.
Λαδωνουμε το ταψί και πασπαλιζουμε λίγη φρυγανιά αδειάζουμε το μίγμα μου και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει
Η Εκτέλεση είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.