Συνταγές
Υγιεινό σνακ που τρώγεται από μικρούς κ μεγάλους – μπάρες με φυστικοβούτυρο και βρώμη
Η συνταγή είναι από Maria Samara– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. βρώμη αλεσμένη ή αλεύρι βρώμης, 250 γρ. φυστικοβούτυρο(χωρίς προσθήκη ζάχαρης ), 100 γρ. πευκόμελο ΣΙΘΩΝ έβαλα
Σοκολάτα κουβερτούρα μπίτερ ή ότι μας αρέσει για την ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ απλή και εύκολη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε μέλι – φυστικοβούτυρο, και μετά το αλεύρι βρώμης πολύ καλά και τα ενσωμάτωνουμε.
Τα απλώνουμε σε ταψάκι με λαδοκόλλα, και τοποθετούμε για 20 λεπτά ψυγείο.
Λιώνουμε κουβερτούρα, στρώνουμε από επάνω και ξαναπαγώνουμε.
Τις κόβουμε κομματάκια και σερβίρουμε.
Τα έκοψα σε διαφορά μεγέθη, γιατί κάποιος ζητάει πιο μεγάλο κομμάτι (δουλειά – γυμναστήριο) χρειάζεται ενέργεια, και οι υπόλοιποι πιο μικρά γιατί είναι χορταστικές και παχαίνουν και ως γνωστόν χατήρια δεν χαλάμε.
Η συνταγή είναι από Maria Samara– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ.
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Ήρθαν οι πιο νόστιμες μπάρες δημητριακών με φυστικοβούτυρο.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αγγελική καρναχωριτη-Μαγειρεύουμε Με Τρέλα και Κορδέλα!!!”
Υλικά
1 κούπα φυστικοβούτυρο, μισή κούπα βούτυρο, μισή κούπα μέλι, 2 κουβερτούρες ψιλοκομμένες, 2 κούπες βρώμη και μισή κούπα ινδοκάρυδο.
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε Μπεν Μαρί το φυστικοβούτυρο με το μέλι και το βούτυρο. Αφού λιώσουν το κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τις κουβερτούρες και τα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
Ρίχνουμε τη βρώμη και το ινδοκάρυδο τα ανακατεύουμε και το ρίχνουμε σε ένα τάπερ και το αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει σκεπασμένο με μεμβράνη.
Γύρω στις 2 ώρες το βγάζουμε, το κόβουμε και το ξαναβάζουμε να παγώσει για κάνα 2ωρο ακόμα.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αγγελική καρναχωριτη-Μαγειρεύουμε Με Τρέλα και Κορδέλα!!!”