Συνταγές
Μοσχαρίσιο κρέας με αρακά, πατάτα και καρότο… ένα υπέροχο, νοστιμότατο και καλομαγειρεμενο φαγητό
Η συνταγή είναι από Dhmhtra Merdzhanova – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαγείρεψα χωρίς να τηγανίσω, – πρώτα έβρασα το κρέας αφαιρώντας καλά τον αφρό, κάποια στιγμή πρόσθεσα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα, μόλις μαλακώσει το κρέας και ήταν αρκετά υγρά, έβαλα τις πατάτες, τα καρότα, τον αρακά, το ελαιόλαδο, και φρέσκο άνηθο από πάνω. Και το αφήνω να σιγοβράσει.
Όταν ψήθηκαν τα λαχανικά, πρόσθεσα 2 ντομάτες τριμμένες, αλάτι και μετά από 5 λεπτά περίπου, 2 κουτ. dom. πουρές.
Βρασμός 10 λεπτά και το υπέροχο γεύμα μας είναι έτοιμο.
Η συνταγή είναι από Dhmhtra Merdzhanova – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Δροσερό γλυκό οτι πρέπει μετά απο το κρέας – τσιζκέικ με γιαούρτι
Η συνταγή είναι από κ. Γιούλα Λαμπρογεωργου– “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ”.
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μπισκότα Digestive
150 γρ. βιτάμ
500 γρ. γιαούρτι 10% λιπαρά
400 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
150 γρ. ζάχαρη άχνη
Μαρμελάδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, ρίχνουμε το βιτάμ λιωμένο, τα χτυπάμε λίγο στο μούλτι. Βάζουμε τα τριμμένα μπισκότα.
Σε αποσπώμενη φόρμα 26 εκ. τα πατάμε καλά με ένα ποτήρι μέσα στην φόρμα. Χτυπάμε το γιαούρτι το τυρί Φιλαδέλφεια την άχνη για 5 λεπτά. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα.
Βάζουμε στο ψυγείο για 2 με 3 ώρες να παγώσει. Τέλος απλώνουμε τη μαρμελάδα. Μπορούμε να βάλουμε μαρμελάδα φρούτα του δάσους ή μαρμελάδα βατόμουρο.
Η συνταγή είναι από κ. Γιούλα Λαμπρογεωργου– “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ”.