Συνταγές
Μια εύκολη και εύγεστη πανακότα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικές Διαδρομές Αννίτας”
ΥΛΙΚΑ
1 ΛΙΤΡΟ ΦΡΈΣΚΙΑ ΚΡΈΜΑ, 1 ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΈΣ ΖΆΧΑΡΗ
ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΛΊΓΟ
1/2 ΠΟΤΉΡΙ ΖΕΣΤΌ ΝΕΡΌ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ 1 ΦΑΚΕΛΆΚΙ ΣΙΝ ΜΙΑ ΚΟΥΤΆΛΙΑ ΖΕΛΑΤΊΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΜΊΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ… ΟΤΑΝ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΜΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΛΆ
ΤΑ ΧΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΆ ΜΠΟΛΑΚΙΑ Ή ΣΕ ΜΕΓΆΛΗ ΦΌΡΜΑ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΊΔΙ Ή ΣΕ PYREX
ΓΑΡΝΊΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΚΟΜΜΑΤΆΚΙΑ ΦΡΈΣΚΕΣ ΦΡΆΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΜΈΣΑ ΛΊΓΟ ΤΡΥΑΝΝΤΑΦΥΛΛΟ…..
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικές Διαδρομές Αννίτας”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
Το πιο εύκολο γλυκό είναι η πανακότα!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μένια Στεφοπούλου -ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να ζεσταθεί καλά 400 ml κρεμα γάλακτος 3 κουταλιές τς σούπας ζάχαρη και μια βανίλια σε ενα μπολ
Ρίχνουμε 220ml γάλα φρέσκο και ένα φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη Και το ανακατεύουμε
Για λίγο μετά Ρίχνουμε το ζεστό μίγμα μέσα στο γάλα και το βάζουμε σε Μικρά φορμακια
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μένια Στεφοπούλου -ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”