Συνταγές
Μία τούρτα με τέλεια εμφάνιση και γεύση θεϊκή
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
6 αυγα,
200 γραμμαρια ζαχαρη,
250 γραμμαρια γαλα.φρεσκο,
250 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
80 γραμμαρια κακαο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν!Ριχνουμε σιγα σιγα το γαλα!Εχουμε ανακατεψει σε μπολ το αλευρι-κακαο και 1 βανιλια και το ριχνουμε στο μιγμα χτυπαμε 2 λεπτα
Τοποθετουμε το μιγμα στην λαδοκολα στο ρηχο ταψι φουρνου το ισιωνουμε καλα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για 15 λεπτα
Το βγαζουμε το αναποδογυριζουμε σε μια λαδοκολα και το κοβουμε στην μεση
ΚΡΕΜΑ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
500 γραμμαρια μασκαρπονε,70 γραμμαρια μελι,200 γραμμαρια κρεμα.γαλακτος,100 γραμμαρια αχνη ζαχαρη
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος με την αχνη σε.σφιχτη σαντιγυ!Χτυπαμε το μασκαρπονε με το μελι
Τα ενσωματωνουμε τα δυο μιγματα μαζι απαλα
Βαζουμε το ενα παντεσπανι στην πιατελα τοποθετουμε την κρεμα απαλα ισιωνοντας την κλεινουμε με το αλλο παντεσπανι
Διακοσμηση τριμμενη σοκολατα
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.