Συνταγές
Αρνί στη λαδόκολλα, γίνεται με παϊδάκια, μπούτι και μπόλικο χεράκι!
Μπορείτε να πάρετε από όποια μεριά θέλετε και ότι ποσότητα θέλετε…!
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά κ Εκτέλεση
Σκόρδο… σκόνη σκόρδου… ρίγανη ..αλάτι ..πιπέρι.. σάλτσα…. Καρφώνεται δύο με τρεις σκελίδες σκόρδο ενδιάμεσα στο κρέας.
Αλείφετε αυτό με σκόνη σκόρδου ρίγανη αλάτι και Πιπέρι… Παίρνετε τρεις με τέσσερις κουταλιές σάλτσα είτε pummaro είτε σπιτική αλείφετε το αρνί με αυτό… αν έχετε μπόλια τη ρίχνετε από πάνω αν όχι δεν πειράζει.
Τυλίγετε το αρνί μέσα σε λαδόκολλα το δένετε με σπάγκο και το βάζετε όπως είναι στο ταψί και το ψήνετε στους 220 βαθμούς σε αέρα αντιστάσεις σύμφωνα με την ποσότητα που έχετε αλλά σίγουρα θα χρειαστείτε πάνω από μιάμιση ώρα.
Ανοίγετε τη λαδόκολλα σπάτε το κρέας και σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές.. θα έχει γίνει λουκούμι με πολύ ξεροψημένη πέτσα.
Μην ξεχάσετε να βάλετε τη σάλτσα …είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και το μυστικό της συνταγής.
*είναι μέσα σε λαδόκολλα σκεπασμένο χωρίς υγρά στο ταψί και δεν καίγεται μεσαία σχάρα όχι πάνω από 200 βαθμούς!!
**ΜΗ βάλετε μαζί πατάτες, γιατί τραβούν όλα τα νόστιμα υγρά και κάνουν το κρέας άνοστο και στεγνό
***στο χοιρινό μπορούμε να βάλουμε χυμό από πορτοκάλι ανακατεμένο με λίγο μέλι και χυμό λεμονιού
Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.