Συνταγές
Αερόψητες πατάτες chips – το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε γεύμα!
Νόστιμη Συνταγή από κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Υλικά Συνταγής:
3 πατάτες
2 κουτ. σ. ηλιέλαιο
Αλάτι, ρίγανη, θυμάρι, πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο c στον αέρα.
Καθαρίζουμε , και κόβουμε τις πατάτες, σε λεπτές φέτες, όσο πιο λεπτές τόσο πιο τραγανές .
Τις αραδιάζουμε σε ταψί αντικολλητικό, αν δεν έχουμε στρώνουμε λαδόκολλα, σε μπολ αναμειγνύω το λάδι με την πάπρικα, και αλείφουμε τις πατάτες με πινέλο, αλατίζουμε , και τις ψήνουμε για μισή ώρα.
Ξεφουρνίζουμε , και πασπαλίζουμε τις πατάτες, με ρίγανη, και θυμάρι.
Συνταγή/Φώτο της κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Οι νόστιμες συνταγές δεν σταματάνε.. ΔΕΣ άλλη μια εξαιρετική πρόταση για σπιτικά τσιπς πατάτας! Όλα γίνονται για αυτό τον ήχο της πατάτας!
Ο,τι καλύτερο για να απολαύσεις βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά, τρώγοντας τα πιο τραγανά τσιπς πατάτας
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis
Υλικά
-4 πατάτες
-4 κ.σ ξύδι
-ηλιέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε την συνταγή ξεφλουδίζοντας και πλένοντας καλά τις πατάτες.
Στη συνέχεια τις κόβουμε με το μηχάνημα σε λεπτές φέτες, τις οποίες βάζουμε σε ένα μπωλ με κρύο νερό. Προσθέτουμε το ξύδι και τις αφήνουμε για 15 λεπτά.
Κατόπιν, ρίχνουμε άφθονο νερό στις πατάτες να ξεπλυθούν καλά και τις στραγγίζουμε. Τις απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν καλά.
Σε δυνατή φωτιά, βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι, ρίχνουμε ηλιέλαιο και τηγανίζουμε σε δόσεις.
Οταν πάρουν χρώμα τις βγάζουμε και τις απλώνουμε πάλι σε απορροφητικό χαρτί.
Αλατίζουμε.
Κάνε εγγραφή στο κανάλι και δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο..
Καλή απόλαυση σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τα πιο λαχταριστά “τσιπς πατάτας” ever!
Η συνταγή είναι από το κανάλι Dimitris Michailidis