Συνταγές
Πεντανόστιμη η παριανή ρεβυθάδα- Πολύ όμορφη και ξεχωριστή ρεβυθάδα!
Η συνταγή είναι από Εύα Βλάχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε αποβραδίς τα ρεβύθια, ξεπλένουμε και βράζουμε με νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζουμε & βάζουμε στη γάστρα, βάζουμε καρότα, νερό, αλάτι, πιπέρι, 1 κτσ. πελτέ, σάλτσα και νοστιμιά, (δικά μου), φέτες κρεμμύδι, φέτες ντομάτας.
Το ζουμί να τα σκεπάζει & 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο.
Κλείνουμε το καπάκι και ψήνω σε 180 βαθμούς για 1,5 ώρα μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.
Η συνταγή είναι από Εύα Βλάχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Εύκολη συνταγή για Νηστίσιμη Δούκισσα
Η Συνταγή είναι της κ. Andriana Antoniou – ” Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.
Υλικά:
1 φλυντζάνι ζάχαρη
1 φλυντζάνι κακάο
1 φλυντζάνι χυμό πορτοκαλιού
1 φλυντζάνι χλιαρό νερό
1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ ή βανίλια
1/4 φλυντζανιου ήλιελαιο
4 κουταλιές κονιάκ
600 γρ. θρυμματισμένα μπισκότα σκέτα
Εκτέλεση:
Βάζουμε τα υλικά μας κατά σειρά, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τέλος τα θρυμματισμένα μπισκότα, τα αφήνουμε 10′ στο μπωλ να απορροφήσουν τα μπισκότα.
Ανακατεύουμε και βάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα αφού προηγουμένως βάλουμε σελοφάν από κάτω και το τοποθετούμε στο ψυγείο .
Η συνταγή είναι της κ. Andriana Antoniou – ” Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.