Τι χρειαζόμαστε:
1 μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε λεπτές φέτες
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κτσ ξύδι βαλσάμικο
Ελαιόλαδο
1 κτγ κορν φλαουρ
Αλάτι – πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε ελαφρά το συκώτι και από τις 2 μεριές.
Στη συνέχεια σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού και χαμηλώνουμε την ένταση του ματιού. Προσθέτουμε το βαλσάμικο και αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση.
Αναμιγνύουμε σε ένα ποτήρι κρασιού νερό με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο φαγητό για να δέσει η σάλτσα του.
Σερβίρουμε ζεστό με φρεσκοκομμένο πιπέρι