Συνταγές
Μπιφτέκια με ντομάτα στο φούρνο – για πολλές βουτιές
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.
ΥΛΙΚΆ
500 ΓΡ ΚΥΜΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ
500 ΓΡ ΚΥΜΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟΣ
2 ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΚΟΜΜΈΝΑ ΚΎΒΟΥΣ
2 ΣΚΕΛΊΔΕΣ ΣΚΌΡΔΟ
1 ΜΙΚΡΉ ΝΤΟΜΆΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΥΦΤΗ
2 ΑΥΓΆ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΈΡΙ – ΠΆΠΡΙΚΑ – ΡΊΓΑΝΗ – ΒΑΣΙΛΙΚΌ. 1 ΚΟΎΠΑ ΝΙΦΆΔΕΣ ΒΡΏΜΗΣ
ΜΙΣΟ ΜΑΤΣΆΚΙ ΜΑΪΝΤΑΝΌ ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΟ!!
ΛΙΓΟ CAJUN..
ΕΝΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΚΑΘΑΡΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΟΚΌΒΟΥΜΕ. ΒΆΖΟΥΜΕ ΛΊΓΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ
ΤΗΓΆΝΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΏΣΟΥΝ ΣΕ ΣΙΓΑΝΉ ΦΩΤΙΆ
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΏΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΆ ((ΕΚΤΌΣ ΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ))ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ..ΚΑΙ ΠΛΆΘΟΥΜΕ 12 ΜΠΙΦΤΈΚΙΑ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΊ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΆΛΤΣΑ. ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΆΚΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΛΊΓΟ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΈΡΙ ΠΆΠΡΙΚΑ ΛΙΓΟ ΣΚΌΡΔΟ ΣΚΌΝΗ ΛΙΓΟ CAJUN ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ 1 .1/2 ΠΟΤΥΡΙ ΝΕΡΌ ΒΡΆΖΟΥΜΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΙΦΤΈΚΙΑ..ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 1 ΏΡΑ ΣΟΥΣ 180 ΑΕΡΑ
ΣΕΡΒΊΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ Η ΡΥΖΑΚΙ
Η Συνταγή είναι από κ. Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”.