Συνταγές
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΕΝΙΟ ΨΩΜΑΚΙ
Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.
ΥΛΙΚΑ
5 ΚΙΛΑ ΑΛΕΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ
3 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΑΤΙ ΗΜΙΧΟΝΔΡΟ
ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ
200 ΓΡ ΠΡΟΖΥΜΙ ΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΣΚΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΟΥΒΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΖΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ
ΤΟ ΠΡΩΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΖΥΜΩΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΧΡΙ Η ΖΥΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ – ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΛΕΙΑΝΕΙ Η ΖΥΜΗ ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ΟΣΟ ΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΕΝΙΣ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 4 ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΙΝΑΚΩΤΗ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΕΛΜΠΕΡΗ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΡΥΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΙΒΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 1 ΩΡΑ
Η Συνταγή είναι από κ. Ioanna Panagiotopoulou – “Συνταγες μαγειρικης ζαχαροπλαστικης”.