Συνταγές
Χοιρινή σπάλα με πατάτες στο φούρνο!!! Λουκούμι έγινε
Η συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις πατάτες τις πλένουμε και τις κόβουμε κομμάτια.
Στη συνέχεια τις βάζουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε ρίγανη, θρούμπι, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και βάζουμε μέσα στο ταψί.
Επίσης στην σπάλα έχουμε καρφώσει σκόρδο.
Εχουμε αλατοπιπερώσει και έχουμε ρίξει και λεμονάκι, ψήνουμε στους 220 βαθμούς σε αέρα για περίπου δύο ώρες, εξαρτάται βέβαια και πόσο μεγάλο είναι το ταψί με την ποσότητα που έχουμε μέσα.
Σκεπάζουμε το κρέας με μία λαδόκολλα και όταν ψηθεί το φαγητό βγάζουμε τη λαδόκολλα για να κάνει χρώμα το φαγητό.
Η συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Τηγανιά χοιρινή.
Υλικά
-1 κιλό τηγανιά χοιρινή
-1 λεμόνι
-ελαιόλαδο
-αλάτι
-πιπέρι
-ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι να κάψει.
Προσθέτουμε το κρέας και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει.
Αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το λεμόνι και σερβίρουμε.
Δεν ξεχνώ
Αυτό το φαΐ το θέλει το λαδάκι του για να βουτάμε το ψωμί μας.
Καλή όρεξη!
Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο gefsieleftherias.blogspot.gr