Η απόλαυση των συνταγών δεν τελειώνει!
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και μουστάρδα για σένα που προσέχεις!
Υλικά
1 κιλό πατάτες
4 αυγά βρασμένα σφιχτά
Για τη σως:
200 γρ. γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
1 φλ. τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
1/2 φλ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κτσ. μουστάρδα καυτερή
1 λεμονιού το χυμό και το ξύσμα
1/2 φλ. τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι – πιπέρι καγιέν ή μπούκοβο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Βράζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στα τέσσερα.
Για τη σως: Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σως σε μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Όταν κρυώσουν οι πατάτες τις κόβουμε σε κομματάκια αρεσκείας μας, [μέτρια ή πολύ μικρά ή ακόμα να χοντρολιώσουμε τις πατάτες με το πιρούνι] μέσα σε μπολ. Προσθέτουμε και τη σως, ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθούν και σερβίρουμε γαρνίροντας με τα βραστά αυγά αλατοπιπερωμένα. Περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.