Γλυκα
Ganache (γκανάς) – η πιο τέλεια σοκολατένια κρέμα
Υλικά • 300 γρ. σοκολάτα με 70% κακάο • 300 ml κρέμας γάλακτος Για το σερβίρισμα 70 γρ. ξηρούς καρπούς, ψιλοτριμμένους (καρύδια, φουντούκια, φιστίκια…) ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζετε την κρέμα σε μια κατσαρόλα και την αφήνετε να πάρει μια βράση. Σπάστε τη σοκολάτα σε μικρά κομματάκια μέσα σε ένα μπολ. Αποσύρετε την κρέμα από τη φωτιά και […]
Υλικά
• 300 γρ. σοκολάτα με 70% κακάο
• 300 ml κρέμας γάλακτος
Για το σερβίρισμα
70 γρ. ξηρούς καρπούς, ψιλοτριμμένους (καρύδια, φουντούκια, φιστίκια…)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε την κρέμα σε μια κατσαρόλα και την αφήνετε να πάρει μια βράση.
Σπάστε τη σοκολάτα σε μικρά κομματάκια μέσα σε ένα μπολ.
Αποσύρετε την κρέμα από τη φωτιά και την ρίξετε μέσα στο μπολ με τη σοκολάτα.
Αφήστε την για 3 λεπτά.
Ανακατέψτε τη σοκολάτα και την κρέμα συνεχώς με μια σπάτουλα, για να αποκτήσετε μια …
Δείτε την συνέχεια της εκτέλεσης στο : dinanikolaou