Συνταγές
Ωραία ιδέα! Υγιεινά και χωρίς τύψεις.. κυρίως για τα παιδάκια μας
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αναστασια Βλαχου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. πορτοκάλι ο χυμός του σουρωμένος
3 κ.σ. κορν φλαουρ γεμάτες
3 κ.σ. μέλι μπορείτε όμως κ ζάχαρη
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σ’ένα κατσαρολάκι βάζουμε το χυμό από το φρούτο μας σουρωμένο, το μέλι και το κορν φλαουρ ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια το βράζουμε μέχρι να πήξει σε μέτρια φωτιά και να έχει πάρει τη βράσει του!!
Να είναι πολύ σφιχτό
Το αδειάζουμε σ’ένα μπολ γυάλινο να κρυώσει ελάχιστα κ στη συνέχεια το βάζουμε σε ποτήρια βρεγμένα με νερό.
Το κλείνουμε από πάνω με μεμβράνη κ στο ψυγείο για τουλάχιστον 10 ώρες.
Από τα ποτήρια για να βγουν πρέπει να βρέξουμε το μαχαίρι λίγο και να το φέρουμε από τη μέσα μεριά γύρω γύρω προσεχτικά
Στη συνέχεια φεύγει πολύ εύκολα
Κατόπιν τα κυλάμε στο ινδοκάρυδο τα κόβω στο πάχος που θέλω και τα κυλάω πάλι και στις άλλες πλευρές σε ινδοκάρυδο
ΕΆΝ ΤΑ ΘΈΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΆ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΆΛΕΤΕ ΜΈΣΑ ΞΗΡΟΎΣ ΚΑΡΠΟΎΣ ΧΤΥΠΗΜΈΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΛΈΝΤΕΡ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Αναστασια Βλαχου – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”