Συνταγές
Το πιο εύκολο επιδόρπιο – Κρεμούλα παγωμένη
Η Συνταγή είναι της κ. Μίκα Πολυχρονοπούλου – “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα προσθέτω τέσσερις κουταλιές αλεύρι 4 κουταλιές κορν φλάουερ οι κουταλιές να είναι γεμάτες
Τρεις κουταλιές κακάο
Μία συσκευασία βανίλιας
Μία φλυτζάνα ζάχαρη
1 λίτρο γάλα
Σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε με το σύρμα όλα τα υλικά ώσπου να αρχίσει να πήζει το μείγμα ανακατεύοντας συνέχεια μόλις ετοιμαστεί προσθέτουμε 100 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας
Αν θέλουμε να το φορμάρουμε και να βγει ακέραιο προσθέτουμε και 2 φύλλα ζελατίνας εγώ δεν έβαλα!
Όταν κρυώσει το μείγμα καλά προσθέτω μισό πακέτο οτιδήποτε μπισκότα τριμμένα στο μούλτι το μοιράζω σε ατομικά μπολάκια πασπαλίζω με ινδοκάρυδο και γαρνίρω με φράουλα στο ψυγείο για να παγώσει καλά
Η Συνταγή είναι της κ. Μίκα Πολυχρονοπούλου – “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”