Συνταγές
Φανταστικό παγωτό παρφέ με μερέντα
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΆ
600ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
1 ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ 250ΓΡ ((Η ΈΝΑ ΚΟΥΤΙ ΕΒΑΠΟΡΈ ))
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
2 Κ Σ ΜΕΛΙ
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΙΑ 3ΜΕ 4 ΛΕΠΤΑ..
ΣΕ ΕΝΑ ΆΛΛΟ ΜΠΩΛ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ
ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΆ ΠΕΡΊΠΟΥ..
ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙ ΣΦΙΚΤΉ ΣΑΝΤΙΓΊ..ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ….ΧΤΥΠΆΜΕ ΆΛΛΑ 4 ΛΕΠΤΆ ΌΛΑ ΜΑΖΊ..ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΊΓΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΜΠΩΛ
ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΚΑΤΆΨΥΞΗ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ..ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΊΡΟΥΜΕ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΆ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΆΨΥΞΗ
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Παρακάτω θα βρεις εύκολες συνταγές μαγειρικής δοκιμασμένες με σίγουρη επιτυχία.
Έλα να δεις πως να φτιάξεις ΑΦΡΑΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ…. ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
1 ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
700 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200 ΓΡ ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ …
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΝΗ ΣΕ ΣΑΝΤΙΓΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΗ ΑΠΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ..
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΡΙΖ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΛΑ ΣΕ ΟΜΟΙΟΓΕΝΝΗ ΚΡΕΜΑ …. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ Η ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟREO ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ..
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 5-6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”