Συνταγές
Ένα καταπληκτικό παγωτό παρφέ που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους ! ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ
Δοκίμασε το δικό σου παγωτό παρφέ απίστευτα αφράτο και πλούσιο με καραμελωμένο ζαχαρούχο και τραγανά κομμάτια σοκολάτας
Συνταγή/Φώτο της κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Υλικά:
600 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 καραμελωμένο ζαχαρούχο
80 γρ. σοκολάτα
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος κρύα, από το ψυγείο, σε μορφή γιαουρτιού.
Αναμειγνύουμε, το καραμελωμένο ζαχαρούχο, στην κρέμα γάλακτος σταδιακά, ανακατεύοντας με σπάτουλα, η με μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα.
Κόβουμε την σοκολάτα με μαχαίρι, ανακατεύουμε την μισή μέσα στο παγωτό, το μεταφέρουμε σε σκεύος, πασπαλίζουμε την επιφάνεια του παγωτού, με την υπόλοιπη σοκολάτα, και παγώνουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες.
Γαρνίρουμε το παγωτό μας, με ότι μας αρέσει σιρόπι καραμέλας, σοκολάτας, φρούτα κ.α.
Συνταγή/Φώτο της κ. ΜΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΣΙΡΑΝΗ
Ανέβασε και εσύ την δικιά σου νόστιμη συνταγή εδώ!
Παρακάτω θα βρεις εύκολες συνταγές μαγειρικής δοκιμασμένες με σίγουρη επιτυχία.
Έλα να δεις πως να φτιάξεις Καταπληκτικό παγωτό snickers με ωραία υλικά που δίνουν πλούσια γεύση
Η Συνταγή είναι από κ. Efi Prentza – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ορθογώνιο ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα και στρώνουμε Μιράντα μπισκότα.Στο μίξερ χτυπάμε 600 γρ. παγωμένη κρέμα γάλακτος 35%λιπαρα να γίνει σαντιγί
Προσθέτουμε ένα ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για λίγο ακόμη. Προσθέτουμε 150-200 γρ σοκολάτα σνικερς σε κομματάκια και ανακατεύουμε
Στρώνουμε το μείγμα πανω από τα μπισκότα και πασπαλιζουμε με λίγα ακόμη κομματάκια σοκολάτας και σιρόπι καραμέλας
Αφήνουμε ένα ολόκληρο βράδυ στη κατάψυξη και σερβίρουμε.
Η Συνταγή είναι από κ. Efi Prentza – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.