Συνταγές
Αφρός έγιναν τα νηστίσιμα πιροσκί με πατάτα – ένα όνειρο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη ζύμη
Στη μηχανή ψωμιού έβαλα 500ml , νερό 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι και 1 ζάχαρη 2 κουταλιές σούπας λάδι σπορελαιο 4 μιση φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι και 1 μαγιά σκόνη.
Το αλεύρι θα το δείτε μπορεί να θέλει λίγο παραπάνω. 4 μισή με 5 φλυτζάνια.
Άφησουμε να ζυμωθει καλά..και μετά από μισή κλεισουμε τη μηχανή έβγαλα τον κάδο με τη ζύμη και άφησα να φουσκώσει.
βρασουμε πατάτες τις πάτησα με το πηρούνι βαλουμε μέσα λίγη ρίγανη πιπέρι λίγο αλάτι .Άνοιξουμε μικρά φιλαράκια τη ζύμη μου και βαλουμε από 2 κουταλιές στο καθένα.
Τηγανισουμε σε καυτό σπορελαιο.
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Καλή επιτυχία αν την φτιαξετε!! Μην σταματάς..
Ρίξε μια ματιά σε άλλη μία εξαιρετική πρόταση για πολύ ωραία αφράτα και νοστιμότατα πιροσκί με πατάτα και φέτα
Τα συγκεκριμένα πιροσκί παίρνουν 10 με τόνο! Είναι εξαιρετικά με υπέροχο χρυσαφένιο χρώμα..
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σοφία Δημητριάδου-Παπαδοπούλου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τρεις πατατες και παίρνουμε το ζουμί και ζυγώνουμε με αυτό. Βάζουμε 50γραμ Βιταμ αλάτι το δοκίμαζουμε δυο κουταλιές ζάχαρη ενάμιση φακελάκι μαγιά, λιώνουμε μια πατάτα καλά μέσα στην ζύμη το αλευρι για όλες τις χρήσεις να κολλάει ή ζύμη λίγο στο τέλος βάζουμε λίγο ελαφρυ λάδι και αφήνουμε να φουσκώσει την υπόλοιπη πατατα
την λιώνουμε και αφού τσιγαρίσουμε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι το ανακατεύουμε και λίγο μαϊντανό και λίγο μαυρο πιπερι τά στρογγυλα έχουν φέτα για να ξεχωρίζουν
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Σοφία Δημητριάδου-Παπαδοπούλου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”