Chk
Μοναδική σπιτική πίτσα με κρεμμύδι, πιπεριές και μοτσαρέλα! Η ζύμη της κάνει την διαφορά!
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Ψάξαμε και βρήκαμε μία πολύ νόστιμη συνταγή για πίτσα που αξίζει να δοκιμάσεις! Γίνεται με απλά υλικά αλλά μόλις την δοκιμάσαμε έγινε από τις αγαπημένες μας!
Υλικά
115 ml νερό
4 γρ. μαγιά
10 γρ. ζάχαρη
3 γρ. αλάτι
15 ml λάδι
200 γρ. αλεύρι
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
Μανιτάρια
ελιές
200 γρ. μοτσαρέλα
Σάλτσα ντομάτας
Ζαμπόν
Εκτέλεση
Ξεκινάμε την συνταγή, παίρνοντας ένα μπολ και ρίχνουμε το νερό, τη μαγιά, το λάδι, τη ζάχαρη, το αλάτι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μεταξύ τους. Στην πορεία, προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε σκεπασμένη τη ζύμη για 25 λεπτά.
Συνεχίζουμε και παίρνουμε πάλι τη ζύμη και τη ζυμώνουμε για άλλα 3 λεπτά και τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.
Κατόπιν, ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
Παίρνουμε τη ζύμη την ζυμώνουμε ξανά και τη αφήνουμε πάλι στην άκρη για 15 λεπτά.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο διαμέτρου 30 εκ. και τοποθετούμε σε ταψί.
Έπειτα, την τρυπάμε με ένα πιρούνι.
Αλείφουμε με σάλτσα, και ρίχνουμε τριμμένη μοτσαρέλα. Στην συνέχεια, ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μανιτάρια, ελιές , πιπεριές και αλλαντικά.
Τελειώνουμε με τριμμένη μοτσαρέλα.
Τέλος, ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 20 περίπου λεπτά.
Η πίτσα μας είναι έτοιμη! Καλή απόλαυση!