Connect with us

Ζυμαρικα

Αυτό είναι το μυστικό των εστιατορίων για τέλεια ζυμαρικά

Published

on

Pasta Cooking Secrets

Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Όπως φαίνεται, υπάρχει ο σωστός τρόπος και κ ο λάθος για να μαγειρέψεις ζυμαρικά, όπως και με όλα τα άλλα.

 Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ; Βράζετε μια κατσαρόλα με νερό, ρίχνετε λίγο αλάτι, βάζετε τα ζυμαρικά, ανακατεύετε και τα παρακολουθείτε μέχρι να βράσουν όσο επιθυμείτε.
Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν ότι πρέπει να το κάνουν οι περισσότεροι από εμάς.Όσο βούτυρο και να βάλετε , τυρί ή σάλτσα , ποτέ δεν είναι τόσο τέλεια όπως από το αγαπημένο μας ιταλικό εστιατόριο.
TipHero
Αλλά μαντέψτε … Μπορείτε να φτιάξετε τα ζυμαρικά 10 φορές καλύτερα από ότι τα κάνετε τώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναθεωρήσετε την τεχνική σας.
Δείτε παρακάτω τον πολύ εύκολο τρόπο , με δύο στάδια , για να φτάσετε τα σπιτικά σας ζυμαρικά σε άλλο επίπεδο.Πώς να μαγειρέψετε τέλεια ζυμαρικά

Food52

ΒΗΜΑ 1

Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά  για περίπου 2 λεπτά. Μπορεί να σας μοιάζει για πολύ δραστική αλλαγή, αλλά αν σκεφτείτε πως τα μαγειρεύετε για περίπου 8 λεπτά , είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Μειώνοντας το χρόνο στο μισό , τα ζυμαρικά διατηρούν την απαραίτητη σκληράδα , την οποία χρειαζόμαστε σε ένα πετυχημένο πιάτο μακαρόνια . Κανείς δεν θέλει να κουράζετε για να μασήσει τις πέννες του.

ΒΗΜΑ 2

Κατόπιν ολοκληρώστε μαγειρεύοντας τα μέσα στη σάλτσα , την οποία ιδανικά , θα έχετε σιγοβράσει  σε μια άλλη κατσαρόλα..” Προσθέτοντας τα λίγο βρασμένα ζυμαρικά στη σάλτσα , τους δίνετε 1 3 λεπτά να απορροφήσουν τη νοστιμιά της.

Θα την λατρέψετε τη γεύση τους. Είναι σαν να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σάλτσα σε κάθε μπουκιά.

Επίσης , η σάλτσα σας δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα η κλασική κόκκινη σάλτσα, μπορεί να είναι λευκή σάλτσα μ ή ακόμα και απλό ελαιόλαδο .
James Ransom – Food52
Δύο απλά βήματα , για να φτάσετε τα ζυμαρικά σας από μέτρια σε εστιατορίου. Οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας πρόκειται να αναρωτιούνται τι κάνατε στη συνήθη συνταγή σας ζυμαρικών και έχουν τόσο καλύτερη γεύση, αλλά αυτό μπορεί να μείνει μυστικό!

Τι νομίζετε για αυτόν τον απλό τρόπο , να νοστιμίσετε τα σπιτικά σας ζυμαρικά;Έχετε κάποια άλλη τεχνική , για τα τέλεια ζυμαρικά; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας.

ΠΗΓΗ

Συνταγές3 εβδομάδες ago

Ονειρεμένο τσιζκέικ λεμόνι – μια εύκολη συνταγή για σίγουρη επιτυχία

Συνταγές3 εβδομάδες ago

Αυτή είναι η συνταγή που πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσεις – σαραγλί το ιδανικό κέρασμα!

Συνταγές2 εβδομάδες ago

Μια μόνο μικρή παρέμβαση στην κλασική συνταγή 1-2-3-4 , και βγήκε ο πιο σπυρωτός χαλβάς

Συνταγές3 εβδομάδες ago

Τέλειο γεύμα! Μανιτάρια φρικασέ – νηστίσιμα τόσο νόστιμα πού δεν έχουν να ζηλέψουν το κρέας…

Συνταγές4 εβδομάδες ago

Τέτοιους λουκουμάδες πού να τους βρεις!

Συνταγές2 εβδομάδες ago

Μου τρέξανε τα σάλια! Τι υπέροχο πιάτο είναι αυτό με καλαμάρι ψητό στον φούρνο

Συνταγές2 εβδομάδες ago

Ανακαλύψτε τη συνταγή για το πιο νόστιμο πασχαλινό τσουρέκι

Συνταγές1 εβδομάδα ago

Η συνταγή είναι παλιά κι από φούρναρη – τυροπιτάκια με σίγουρη επιτυχία

Συνταγές4 εβδομάδες ago

Τι μυρωδάτο και καλομαγειρεμένο φαγητό! Σουπιές κρασάτες με κρεμμύδια

Συνταγές2 εβδομάδες ago

Πώς ένας ταπεινός χαλβάς μετατρέπεται σε ένα ξεχωριστό γλυκάκι!

Συνταγές7 ώρες ago

Φλαούνες με αφράτη ζύμη με πολλά αρώματα – κουλουράκια (με ελαιόλαδο,ζάχαρη ,κανέλα και μέλι) ,ελιόπιτες και χαλουμωτές τυλιχτές!

Συνταγές9 ώρες ago

Χαλαλι ο κόπος – τσουρέκια αφρός νηστίσιμα με σοκολάτα λιωμένη.

Συνταγές11 ώρες ago

Νοστιμότατες ψητές σουπιές με πατάτες σαλάτα – Ένα πάρα πολύ νόστιμο και ελαφρύ, φαγητό!

Συνταγές13 ώρες ago

Έτοιμα τα μπισκότα πορτοκαλιού χωρίς τύψεις..

Συνταγές14 ώρες ago

Έτσι θυμάμαι τη γιαγιά να το κάνει– συνταγή για μαλακό αρνάκι φρικασέ που όλοι μας λατρεύουμε

Συνταγές15 ώρες ago

Μοσχομύρισε το σπίτι και φέτος, έτοιμα τα ατομικά τσουρέκια μας!

Συνταγές17 ώρες ago

Ωραιότατο, μεζεκλίδικο φαγητό – θράψαλα κρασάτα με κρεμμύδι και ελιές

Συνταγές1 ημέρα ago

Υπέροχα τσουρέκια, αφράτα και σίγουρα πολύ νόστιμα.

Συνταγές1 ημέρα ago

Καλό και ευλογημένο Πάσχα να έχουμε με υγεία, αγάπη, ευημερία και οικογενειακή γαλήνη

Συνταγές1 ημέρα ago

Απλά φανταστικές τσουρεκάρες – συνταγή που δεν την αλλάζω με τίποτα

Συνταγές2 ημέρες ago

Τι ωραία πρόταση !! Θεϊκός χαλβάς σιμιγδαλένιος με κουβερτούρα και κράνμπερι

Συνταγές2 ημέρες ago

Αυτή είναι η απόλυτη τηγανιά μανιταριών! Θα την φτιάχνω συνέχεια!

Συνταγές2 ημέρες ago

Ελάτε να ετοιμάσουμε το πιο λαχταριστό αρνί τυλιχτό για το πασχαλινό σας τραπέζι

Συνταγές2 ημέρες ago

Υπέροχοι κολοκυθοκεφτέδες φούρνου, πεντανόστιμοι και λαχταριστοί

Συνταγές2 ημέρες ago

Ωραίο και δροσερό γιαουρτογλυκό

Συνταγές2 ημέρες ago

Χωρίς καλιτσούνια Πάσχα δε νοείται !

Συνταγές2 ημέρες ago

Τα πιο νόστιμα βουτηρένια τραγανά τυροπιτάκια κουρού που λιώνουν στο στόμα

Συνταγές2 ημέρες ago

Πολύ ωραία αφράτα και νοστιμότατα τηγανοψωμάκια νηστίσιμα με ελιές! Τ

Συνταγές3 ημέρες ago

Ωραιότατη σπιτική πραλίνα σοκολάτας

Συνταγές3 ημέρες ago

Αχ τι ωραίο δείχνει! Χταπόδι με μανιτάρια και πατάτες λεμονάτο στο φούρνο

Συνταγές3 ημέρες ago

Τσουρέκι μόνο με προζύμι, χωρίς μαγιά και γίνεται καλύτερο από κάθε άλλη φορά.

Συνταγές3 ημέρες ago

Ότι πρέπει για τις ημέρες νηστείας – λαχταριστά και πεντανόστιμα νηστίσιμα πιτάκια με λαχανικά και ελιές

Συνταγές3 ημέρες ago

Χαλβάς Αιτωλοακαρνανίας! Νηστίσιμος, παραδοσιακός και πολύ νόστιμος!

Συνταγές3 ημέρες ago

Εξαιρετικό ψωμάκι με προζύμι – Να το απολαύσετε καθώς το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει

Συνταγές3 ημέρες ago

Πολύ ωραία και πολύ καλή ιδέα για σταφιδόψωμο νηστίσιμο, χωρίς λάδι

Συνταγές4 ημέρες ago

Ωραιότατη μυρωδάτη και λαχταριστή κολοκυθόπιτα στο φούρνο

Συνταγές4 ημέρες ago

Όλες οι λεπτομέρειες και τα μυστικά στην καλύτερη συνταγή για τα περίφημα κρητικά λυχναράκια

Συνταγές4 ημέρες ago

Την πρώτη μέρα εξαφανίστηκαν τα μισά. Συνταγή για κουλουράκια αμμωνίας από τα παλιά…

Συνταγές4 ημέρες ago

Η συνταγή αυτή είναι από τις ωραιότερες γιατί τα τσουρέκια μένουν μαλακά για πολλές μέρες

Συνταγές4 ημέρες ago

Εντυπωσιακή τούρτα Black Forest με αφράτο παντεσπάνι

Exit mobile version