Συνταγές
Τραγανές αλλά και μαστιχωτές μαρέγκες
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stefania Iliopoulou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ
Περίπου 17 κομμάτια μεγάλα
4 ασπράδια με 5 σταγόνες χυμο λεμονιου .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεκιναμε να χτυπάμε στο μίξερ στη χαμηλή ταχυτητα και επειτα αυξάνουμε τη ταχύτητα.
Χτυπάμε πάρα πολύ καλά εως ότου γίνει σφιχτη η μαρέγκα, σαν σαντιγυ.
Ρίχνουμε σταδιακά 1 φλ.ζάχαρη. 250 γρ
Τοποθετουμε σε κορνε και εναλλακτικα χρωματίζουμε με χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Ψήνουμε στους 100 βαθμούς για 90 λεπτα.Αφηνουμε να κρυωσουν μέσα στο φούρνο με μισανοιχτο το πορτάκι του φούρνου.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Stefania Iliopoulou -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”