Συνταγές
Θαυμάσια δροσερή τούρτα με ροδάκινα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Meropi Itru – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
Τρία φακελάκια άνθος αραβοσίτου
Δύο φακελάκια γκαρνι
Δύο κομπόστες ροδάκινο
Παντεσπάνι
Σιρόπι από την κομπόστα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ετοιμάζουμε την κρέμα αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες, χτυπάμε το γκαρνι ξεχωριστά. Μόλις κρυώσει η κρέμα εννοουμε Κάιντα δύο μείγματα και ξανά χτυπάμε ελαφρά με το μίξερ.
Στρώνουμε το παντεσπάνι και σιροπιαζουμε με το σιρόπι της κομπόστας.
Πάνω από το παντεσπάνι βάζουμε την κρέμα και τις φέτες από την κομπόστα, συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και με τη δεύτερη στρώση
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Meropi Itru – ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις στο σπίτι σου και στο τέλος θα γλείφεις τα δάκτυλά σου. Καλή σας απόλαυση..
Υπέροχη μαρμελάδα mix με ωραίο συνδυασμό φρούτων (βερίκοκα, ροδάκινα και νεκταρίνια)
Πάρα πολύ ωραία μαρμελάδα mix απο βερίκοκα, ότι πρέπει για το χειμώνα το πρωί με γάλα ζεστό ψωμάκι βουτυράκι.
Η Συνταγή είναι από κ. Argiro Papoutsidou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1300 κιλό τα φρούτα
800 γρ ζάχαρη
1/2 λεμόνι το χυμό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έπλυνα καλά τα φρούτα και τα έκοψα σε κομμάτια τα έβαλα στην κατσαρόλα και έριξα απο επάνω την ζάχαρη και έβαλα την εστία στο 6 με μέγιστο το 9.
Μόλις άρχισε να βράζει το ανακατεψα και ξάφρισα ότι αφρό είχε αυτή η διαδικασία κράτησε περίπου 45 λεπτά.
Έσβησα την εστία και το άφησα στην άκρη.
Την άλλη μέρα το ξανα έβρασα σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
Έλιωσα με το ραβδο μπλέντερ τα χοντρά κομμάτια αποστείρωσα τα βάζα και έβαλα μέσα την ζεστή μαρμελάδα.
Η Συνταγή είναι από κ. Argiro Papoutsidou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.