Συνταγές
Μοναδική πάστα ταψιού για να γιορτάσεις κάθε περίσταση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
8 αυγά
24 κοφτές κουταλιές σούπας ζάχαρη
16 κουταλιές σούπας κοφτές αλεύρι
8 κουταλιές σούπας κακάο αγλυκο
4 κουταλιές σούπας σπορελαιο
1 μπέικιν
1 βανίλια
2 μορφατ
1 ζαχαρουχο έβαλα καραμελωμενο
Σιρόπι
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι ζάχαρη 5 λεπτά βράσιμο
Για τη σοκολάτα
200γρ κουβερτουρα
200γρ γρ.κρεμα γάλακτος
1 κουταλιά μέλι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν ρίχνουμε το αλεύρι με όλα μέσα και το λάδι. Το έψησα στο ταψί της κουζίνας για 25 με 30λεπτα στους 175 βαθμούς θα το δείτε θα ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Το αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε το σιρόπι όχι καυτό.
Χτυπάμε τα μορφατ με το ζαχαρουχο
Απλώνουμε από πάνω κ στη συνέχεια ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε στη κουβερτουρα Ανακατεύουμε να λιώσει καλά ρίχνουμε και το μέλι αφήνουμε να κρυώσει και περιχυνουμε από πάνω. Το έβαλα στο ψυγείο όλο το βράδυ .
Έκοψα κομμάτια και διακόσμηση με τριμμένη λευκή σοκολάτα.
Τώρα μπορείς και εσύ! Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Γιατί απλά στο σπίτι μπορείς να μαγειρέψεις τα πάντα!
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.