Συνταγές
Μα τόσο ωραία και λαχταριστά – γιαπράκια το φαγητό μας σήμερα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή από “Κατερινα Μαδικα- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά
1 κιλό κιμα αναμικτο.
1ποτηρι του νερού ρυζι Καρολίνα.
2 ποτήρια ελαιόλαδο.
2 κρεμμύδια.
Σάλτσα ντομάτας δικιά μου
3 κουταλιές σούπας πουμαρο.
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, πιπέρι ,μοσχοπιπερο, ρυγανι, πιπέρι κόκκινο γλυκό, ξυνο λεμόνι, φύλλα δάφνης κόκκους πιπέρι.
1 λάχανο.
Εκτέλεση
Ζεματισα το λάχανο, αφερεσα τα σκληρά και τα έστρωσα στην κατσαρόλα έβαλα φύλλα δάφνης και κόκκους πιπέρι.
Σωταρισα το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο πρόσθεσα τις σάλτσες στη συνέχεια τον κιμα τα αφησα στο τηγανι για λιγο το εβγαλα απο το ματι προσθεσα τα μπαχαρικά το ρύζι και τύλιξα.
Στο πανω μερος εστρωσα παλι φυλλα εριξα λίγο ελαιόλαδο, νερο, κοκκινο πιπέρι, ξινό λεμόνι, και τα έβαλα να βράσουν σε σιγανη φωτιά.
Νόστιμη συνταγή από “Κατερινα Μαδικα- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Οι συνταγές όλο νοστιμιά συνεχίζονται..
Δες ακόμη μία για εξαιρετικά γιαπράκια που σκίζουν από νοστιμιά και εμφάνιση
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ:
1 λαχανο ασπρο ζεματισμενο,
1 κιλο κιμα.αναμικτο(χοιρινο,μοσχαρισιο),
2 ξερα κρεμμυδια τριμενα στο τριφτη,
αλατι,
μαυροπιπερο,
κοκκινο πιπερι,
1 ποτηρι νερου ελαιολαδο
4 λεμονια το χυμο τους,
1 κουταλια της σουπας πελτε,
1 φλυντζανι του τσαγιου ρυζι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βγαζουμε τα φυλλα του λαχανου σε ενα ταψι!Στο μπολ βαζουμε ολα τα υλικα και ανακατευουμε!
Τοποθετουμε στον πατο της κατσαρολας φυλλα λαχανου!Βαζουμε.το φυλλο στην.πιατελα τοποθετουμε γεμιση στην ακρη και το τυλιγουμε και τοποθετουμε στην κατσαρολα!
Οταν τα τελειωσουμε ριχνουμε εαν θελουμε κι αλλο χυμο.λεμονιου εαν τα θελουμε ξυνα!
Τοποθετουμε φυλλα λαχανου πανω τους,ριχνουμε βραστο νερο να σκεπαστουν τοποθετουμε ενα πιατο,η αλλο σκευος και τα βαζουμε στην φωτια στο χαμηλο να βρασουν!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”