Συνταγές
Εκμέκ κανταΐφι που θα σας τρελάνει με την μοναδική του γεύση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Katerina Kostanasiou-Tatsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
600 γρ κανταΐφι
200 γρ. βούτυρο καλό
Σιρόπι
4ποτήρια ζάχαρη
2 μιση ποτήρια νερό
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
Κρέμα
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
Επικάλυψη
2 φακελάκια γκαρνί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξαίνουμε πολύ καλά το κανταΐφι, το βουτυρώνουμε καλά παντού, το στρώνουμε στο ταψί μας ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα για 45 λεπτα
Ετοιμάζουμε το σιρόπι μας βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε για 5 λεπτά σιροπιάζουμε ζεστό κανταΐφι κρύο το σιρόπι
Στρώνουμε την κρέμα μας πάνω στο κανταίφι και περιμένουμε να κρυώσει και τέλος απλώνουμε την σαντιγί πάνω από την κρέμα!
Η Συνταγή είναι από Katerina Kostanasiou-Tatsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ!
Δες άλλη μια εξαιρετική συνταγή ..
Όνειρο το γλυκό – εκμέκ κανταΐφι
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Katerina Kostanasiou-Tatsi-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
ΥΛΙΚΑ
600 γρ κανταΐφι
200 γρ. βούτυρο καλό
Σιρόπι
4ποτήρια ζάχαρη
2 μιση ποτήρια νερό
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
Κρέμα 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
Επικάλυψη 2 φακελάκια γκαρνί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξαίνουμε πολύ καλά το κανταΐφι, το βουτυρώνουμε καλά παντού, το στρώνουμε στο ταψί μας ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα για 45 λεπτα
Ετοιμάζουμε το σιρόπι μας βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε για 5 λεπτά σιροπιάζουμε ζεστό κανταΐφι κρύο το σιρόπι Στρώνουμε την κρέμα μας πάνω στο κανταίφι και περιμένουμε να κρυώσει και τέλος απλώνουμε την σαντιγί πάνω από την κρέμα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Katerina Kostanasiou-Tatsi-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”