Συνταγές
Υπέροχη πίτσα σπέσιαλ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
Ζυμάρι
700 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια του γλυκού μπαικιν παουντερ
1 κουταλάκι αλάτι
2 κουταλάκια του γλυκού Βιταμ
Νερό χλιαρό όσο πάρει να γίνει μία μαλακή ζύμη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Ανάβω ένα λεπτό τον φούρνο και βάζω για μισή ώρα το ζυμάρι σκεπασμένο με ζελοφαν
Βάζω λαδόκολλα στο ταψί Βιταμ και απλώνω το ζυμάρι
Έχω τρίψει στον τρίφτη τυρί κασέρι και ένα παριζάκι
Βάζω ντομάτα δίκια μου το παριζάκι ρίχνω στη μισή πιπεριές κομμένες σε κύβους.
Πάνω ρίχνω το κασέρι.
Ψήνω στους 250 βαθμούς Αντιστάσεις στη χαμηλή σχάρα για 45 λεπτά ανάλογα με την κουζίνα σας.
Αφού την βγάλω από το φούρνο την βγάζω επάνω στη σχάρα τής κουζίνας χωρίς την λαδόκολλα για να μείνει τραγανή.
Η Συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Παρακάτω θα βρεις εύκολες συνταγές μαγειρικής δοκιμασμένες με σίγουρη επιτυχία.
Έλα να δεις πως να φτιάξεις σπιτική πίτσα σπέσιαλ
Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
ΥΛΙΚΑ:
600 γραμμάρια αλεύρι,
1 φακελάκι ξερή μαγιά,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη,
1 και μισό ποτήρι νερό χλιαρό,
μισό ποτήρι ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ το αλεύρι, μαγιά, ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το αλάτι και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το νερό σιγά σιγά και ζυμώνουμε. Τέλος το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε θέλουμε μια πολύ αφράτη ζύμη. Την σκεπάζουμε για 1 ώρα.
Στην συνέχεια την τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και την ανοίγουμε με λαδωμένα χέρια.
Προσθέτουμε πάνω κέτσαπ, κομματάκια κασέρι, κομματάκια μορταδέλα, πιπεριές, κομματάκια ντομάτα, τριμμένο κασέρι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ελαιόλαδο. Την σκεπάζουμε για 20 λεπτά.
Την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς!
Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!