Συνταγές
Αφράτα και λαχταριστά δίχρωμα κουλουράκια που σκίζουν από γεύση
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Katerina Kostanasiou-Tatsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά :
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν
Το ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Μια βανίλια
Εκτέλεση :
700 γρ. αλεύρι και λίγο παραπάνω, θα δείτε την ζύμη αν δεν κολλάει είναι εντάξει
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε τα υγρά υλικά και κατόπιν βάζουμε λίγο- λίγο το αλεύρι μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακή και να μην κολλάει, πλάθουμε, τοποθετούμε στο ταψί με την λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περιπου 15-20 λεπτά ανάλογα και τον φούρνο μας, (στην μισή ζύμη έβαλα και 1 κουταλιά της σούπας κακάο).
Αφήνουμε την ζύμη μας μισή ώρα να ξεκουραστεί.
Η Συνταγή είναι από Katerina Kostanasiou-Tatsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.