Συνταγές
Νοστιμιά για πολλές βούτες με ψωμί! Κεφτεδάκια με πιπεριές και κόκκινη σάλτσα..
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
μισό κιλό ανάμεικτο κιμά 1 αυγό μία χούφτα μαϊντανό ρίγανη δυόσμο κύμινο αλάτι μαύρο πιπέρι πάπρικα και μία κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ .
ανακατεύουμε καλά το μείγμα και με λαδωμένα χέρια φτιάχνω τα κεφτεδάκια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα βάζουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα από τη μία μεριά και από την άλλη γεμίζουμε με πιπεριές. Ψήνουμε για περίπου 15 με 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο τα βγάζουμε , τις πιπεριές τα βάζουμε σε σακούλα και τα αφήνουμε για 10 λεπτα να μαλακώσουν και για να τα ξεφλουδίσουμε πιο εύκολα.
Σε ένα βαθύ τηγάνι τρίβουμε 4 μεγάλες ντομάτες με μία πολύ γεμάτη κουταλιά της σούπας πελτέ κόβουμε λίγο μαϊντανό προσθέτουμε λίγο νεράκι αλάτι μαύρο πιπέρι σκόρδο σε σκόνη( μπορείτε να βάλετε κανονικο σκόρδο εγώ δεν έβαλα γιατί δεν επιτρέπεται στη διατροφή μου) και αφήνουμε για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και τα κεφτεδάκια χαμηλώνουμε τη φωτιά κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για 15 με 20 λεπτά να σιγοβράζει.
Η Συνταγή είναι από Αννα Κασσανδρεια – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.