Συνταγές
Απλό αλλά εξαιρετικά αφράτο και γευστικό κέικ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”
ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ η ΚΟΥΠΑ (250ml):
5 αυγά ίδιου μεγεθους,1 και μισό ποτήρι ζαχαρη,1 ποτήρι χυμό φρέσκων πορτοκαλιών η γαλα,1 ποτήρι σπορελαιο,500 γρ αλεύρι φαριναπ,1 βανίλια, ξύσμα 2 πορτοκαλιών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν να φουσκώσουν να μην ξεφουσκώσει το μίγμα
Ρίχνουμε το σπορέλαιο, τον χυμό. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι σιγά-σιγά την βανίλια
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα και ανακατεύουμε με μαρίζ απαλά
Βάζουμε λαδόκολλά σε ταψί 28 ν η και 30 ρίχνουμε το μίγμα απαλά προθερμαίνουμε τον φούρνο 7 λεπτά και ψήνουμε στους 180 β πρόθ. αντισ μεσαία σχάρα για 50 λεπτά. Σβήνουμε τον φούρνο και το αφήνουμε μέσα ακόμα 10 λεπτά
Μετα από μισή ώρα όταν βγει από τον φούρνο το σκεπάζω με λαδόκολλα και μέρα από μισή ώρα από πάνω από την λαδόκολλα το κλείνουμε καλά με αλουμινόχαρτο
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”