Συνταγές
Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
1 αυγο,
120 ml νερο,
120 ml γαλα φρεσκο,
60 ml σπορελαιο,
125 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,
5 κουταλιες της σουπας κακαο
μισο κουταλακι σοδα σκονη,
λιγο αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε στο μπολ τοναλευρι,κακαο,ζαχαρη,σοδα,αλατι και τα ανακατευουμε
Σε αλλο μπολ χτυπαμε με συρμα το αυγο,το νερο,το γαλα,το σπορελαιο! Ενσωματωνουμε τα δυο υλικα μιγματων
Τοποθετουμε το μιγμα σε ταψι 30 μεσα με λαδοκολα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους προθερμασμενο για 40 λεπτα φυσικα τον φουρνο!Οταν κρυωσει πολυ καλα το αναποδογυριζουμε σε.λαδοκολα και το κοβουμε με προσοχη σε σχημα καρδιας
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 1 ποτηρι νερο με 1 ποτηρι ζαχαρη για 5 λεπτα!Το αφηνουμε να κρυωσει
ΚΡΕΜΑ:
Χτυπαμε.200 γραμμαρια κρεμα γαλακτος σε σφιχτη σαντιγυ!Ζεσταινουμε 100 ml γαλα και το ριχνουμε σε μπολ που εχουμε θρυμματισει 200 γραμμαρια κουβερτουρα ανακατευουμε τοποθετουμε στην φωτια να γινει λειο το κατεβαζουμε το αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου
Στην συνεχεια το ενσωματωνουμε με την σαντιγυ πολυ απαλα
Σιροπιαζουμε.το κρυο παντεσπανι με κρυο σιροπι τοποθετουμε τν κρεμα την ισιωνουμε και το τοποθετουμε στο ψυγειο ολη νυχτα
Την επομενη κανουμε το ΓΛΑΣΣΟ:
150 γραμμαρια κουβερτουρα,150 γραμμαρια κρεμα.γαλακτος.πληρες,1 κουταλια μελι!Οποτε βγαζουμε το γλυκο και ριχνουμε το γλασσο αφου το εχουμε αφησει σε θερμοκρασια δωματιου
Τελος διακοσμουμε με τριμμενη σοκολατα και φυσικα κερασακια
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.