Γλυκα
Εντυπωσιακό αλλά πανεύκολο γλυκό ψυγείου με φράουλες
ΥΛΙΚΑ: 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ ½ φλιτζάνι χυμό φράουλας η γάλα 1 Κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 12 – 16 Μπιςκότα Σαβαγιάρ 1 κουτάκι σαντιγί MORFAT ζάχαρη άχνη 1 Κιλό φράουλες φρέσκιες καθαρισμένες και κομμένες στα 4 ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Φτιάχνουμε την κρέμα , ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτουμε την βανίλια , 1 κούπα σαντιγί […]
Συνταγή από mygreekitchen.gr
ΥΛΙΚΑ:
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ
½ φλιτζάνι χυμό φράουλας η γάλα
1 Κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
12 – 16 Μπιςκότα Σαβαγιάρ
1 κουτάκι σαντιγί MORFAT
ζάχαρη άχνη
1 Κιλό φράουλες φρέσκιες καθαρισμένες και κομμένες στα 4
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Φτιάχνουμε την κρέμα , ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτουμε την βανίλια , 1 κούπα σαντιγί και τις κομμένες φράουλες , ανακατεύοντας προσεκτικά με κουτάλι.
Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε την σαντιγί για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε ζάχαρη άχνη , ανάλογα με το πόσο γλυκιά θέλουμε την σαντιγί μας. – Εντωμεταξύ , βουτάμε τα σαβαγιάρ σε χυμό φράουλας η γάλα , και τα στρώνουμε σε μακρόστενο τάπερ η πυρέξ. – Από πάνω απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα .
Τέλος απλώνουμε και την σαντιγί , στρώνουμε με σπάτουλα και ρίχνουμε τα τελευταία κομμάτια φράουλας. –
Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν από το σερβίρισμα.
Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : mygreekitchen.gr