Συνταγές
Βγήκε μούρλια – ζουμερό ρόλο με κιμά γεμιστό σπανάκι και τυριά στο φούρνο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά για το ρόλο
750γρ κιμά μοσχαρίσια
2 αυγα
1 ξέρω κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουτάλι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Φιλ ελεολαδο
1 κουτάλι δυόσμο
1 κουτάλι ριγανι
1 κουτάλι μίγμα μαροπιπερο κύμινο
1 κουτάλι κόκκινο πιπέρι
Υλικά για το γέμιση
500γρ σπανάκι ζυματισμενο
3 καρότα τριμμένο στην τρίφτη
150γρ τυρί φετα
100γρ γραβιέρα
100γρ τυρί κρέμα η(4 φέτες τυρί γκούντα)
1 φιλτζανι ελεολαδο
Αλάτι μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε πρώτα το κύμα οπουσ για τα μπιφτέκια το σκεπάζουμε και το άφηνουμε στην άκρη και ετοιμάζεται την γεμίσει στο τιγανι με λίγο ελεολαδο τσιγάρισεται το σπανάκι μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά ρίχνουμε αλάτι μαυροπιπερι το βάζουμε σε ένα πιατο συνεχίζουμε στο ίδιο τιγανι με τα καρότα για λίγα λεπτά να μαλακοσουν λίγο.
Μετά με την βοήθεια του λαδόκολλα ανοίγουμε την ζύμη κύμασ βάζουμε με την σπάτουλα το τυρί κρέμα μετά το τριμμένο γραβιέρα συνεχειζο με σπανάκι μετά φέτα μετά καρότο στο τέλος το μάζευετε σιγά σιγά ρόλο και το βάζουμε στο ταψί μαζί με λίγα πατατουλεσ, φέτες ντομάτα, σκόρδο, ρίγανη και δεντρολίβανο το έψησα για 50″περιπου στους 220*
Γιατί όπως και να το κάνουμε ένα σπιτικό φαγητό είναι πιο υγιεινό από ένα αντίστοιχο που θα αγοράσουμε απ’ έξω.
Για συνταγές και νόστιμες λύσεις την κάθε στιγμή που θέλεις να μαγειρέψεις..
Η Συνταγή είναι από Tatjana Mico – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.