ΥΛΙΚΑ
○ 300 γρ μπισκότα digestive
○ 250 γρ μαργαρίνη
○ 200 γρ λευκή σοκολάτα
○ 200 γρ μαύρη σοκολάτα
○ 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
○ 1 σφηνάκι ουίσκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ, τοποθετούμε τη μισή ποσότητα της μαργαρίνης, και την μαύρη σοκολάτα και τα λιώνουμε σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας διαρκώς. Μόλις η σοκολάτα λιώσει, προσθέτουμε την μισή ποσότητα από την κρέμα γάλακτος και το σφηνάκι του ουίσκι και ανακατεύουμε. Έπειτα προσθέτουμε τα μισά μπισκότα σε κομματάκια και αναμειγνύουμε πολύ καλά με τα χέρια.
Σε ένα δεύτερο μπολ, τοποθετούμε την υπόλοιπη μαργαρίνη μαζί με τη λευκή σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί, με προσοχή γιατί η λευκή σοκολάτα είναι πιο ευαίσθητη από τη μαύρη και καίγεται εύκολα. Έπειτα προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και τα μπισκότα σε κομμάτια και αναμειγνύουμε και πάλι με τα χέρια.
Σε αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε το μείγμα της μαύρης σοκολάτας, από πάνω τοποθετούμε μεμβράνη, και με τον πλάστη ανοίγουμε σε μια λεπτή επιφάνεια. Επάνω, τοποθετούμε το μείγμα της λευκής σοκολάτας και το τυλίγουμε προσεκτικά με τη βοήθεια της μεμβράνης. Προσπαθούμε να δώσουμε όσο πιο κυκλικό σχήμα μπορούμε. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να παγώσει και σερβίρουμε.
Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο http://projectfood.gr