Συνταγές
Απλά αριστούργημα – ένας σούπερ κορμός FERRERO ROGHER
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou– “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.
Υλικα
250 γρ κρέμα γάλακτος πλήρες,400 γρ Μερέντα,1 και 1/2 μπισκότα πτι Μπερ σοκολάτα,4 σοκοφρετες θρυμματισμένες,15 φουντούκια ολόκληρα καβουρδισμένα
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την κρέμα να αφρατεψει! Ρίχνουμε την Μερέντα χτυπάμε 1 λεπτό να ενσωματωθούν!Σταματάμε το μίξερ και σπάζουμε στο μίγμα τα μπισκότα!Ρίχνουμε και τις θρυμματισμένες σοκοφρετες
Βάζουμε στον πάγκο μας διάφανη μεμβράνη και ρίχνουμε το μίγμα πάνω!!!Το πατάμε να γίνει τετράγωνο!Στην μέση ακριβώς βάζουμε μια σειρά τα φουντούκια!Και προσπαθούμε να το κλείσουμε !!!Αφού το κλείσουμε το γυροφερνουμε να του δώσουμε το στρογγυλό σχήμα!Και στην συνέχεια κατάψυξη για όλο το βράδυ!
Την επόμενη το βγάζουμε από την κατάψυξη βγάζουμε την διάφανη μεμβράνη και το τοποθετούμε πάνω σε μια σχάρα φυσικά κάτω από την σχάρα βάζουμε κάτι η λαδόκολλα η ταψί
Εάν θέλουμε του βάζουμε Μερέντα η σοκολάτα για επικάλυψη εγώ έκανα ΓΛΑΣΣΟ:
Έβαλα 200 γρ κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί
Έσπασα 180 γρ κουβερτουρα ανακάτεψα μόλις ενώθηκαν κατέβασα από την εστία έριξα 1.κ.σ.βιταμ και 100 γρ φουντούκια καβουρδισμένα ψιλοκομμένα
Αφού πάγωσε ελαφρώς την έριξα πάνω στο κορμό
Και φυσικά είχα κρατήσει λίγο μίγμα να φτιάξω τα σοκολατάκια για διακόσμηση!
Εάν θέλουμε μέσα στο μίγμα σπάμε λίγα σοκολατάκια Ferrero!!!!
Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou– “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.