Συνταγές
Απίθανο πάστα γλυκό – πανεύκολο και σούπερ απολαυστικό
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Theodwra Kermeniwth -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά
Παντεσπάνι
9 αβγά
270γρ ζάχαρη
2γρ αλάτι
2 βανίλιες
100γρ κορν φλαουρ
100γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50γρ κακάο
40γρ βούτυρο λιωμένο
Γέμιση υλικά
2 φακ. Γιώτης κρέμα μιλφειγ
1200ml γάλα
Χτυπάμε τα υλικά πολύ καλά μέχρι να αφρατέψει η κρέμα
Γλάσσο
250γρ κουβερτούρα
200ml γάλα
2 κσ. σπορέλαιο
Εκτέλεση παντεσπάνι
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν, αλάτι, βανίλιες, έπειτα ρίχνουμε 2 φορές κοκκινισμένα αλεύρι, κορν φλαουρ κι κακάο, ανακατεύουμε με μια τρυπητή κουτάλα κι τέλος το βούτυρο. Ψήσιμο στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου πάνω κάτω αντιστάσεις. Βγαίνουν 3 παντεσπάνια.
Εκτέλεση γλάσσο
Βάζουμε το γάλα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να έρθει σε βρασμό και ρίχνουμε μέσα τη κουβερτούρα. Στο τέλος και το σπορέλαιο για να γυαλίσει. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και απλώνουμε πάνω από το γλυκό.
Σιρόπι υλικά
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
Λίγο χυμό λεμόνι
Στόλισμα
Σαντιγί φυτική στη πράσινη συσκευασία
Κερασάκι γλασέ
Το γλυκό το κόβουμε με μαχαίρι
Το παντεσπάνι το κάνουμε σε Τσέρκι 30χ30 και μας βγαίνουν 30 κομμάτια.
Μόλις ολοκληρώθηκε η εκτέλεση για την πάστα. ΔΕΣ ΕΔΩ τις πιο ξεχωριστές συνταγές που σου προτείνουμε, και καλή σας απόλαυση!
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Theodwra Kermeniwth-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”