Συνταγές
Ένα πλούσιο γεύμα – μια υπέροχη μακαρονάδα με γαρίδες και σάλτσα αβοκάντο
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Καίτη Παναγιώτου – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.
ΥΛΙΚΑ
2 αβοκάντο
Χυμός ενός λεμονιού
2 σκελίδες σκόρδο
Φρέσκο κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
300 γρ. γαρίδες μικρές
Ένα τυρί Φιλαδέλφεια
Αλάτι, πιπέρι
Μακαρόνια σπαγγέτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το αβοκάντο στο μπλέντερ με το λεμόνι και το λιώνω εντελώς. Βάζουμε το Φιλαδέλφεια και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
Βράζουμε τις γαρίδες για δέκα λεπτά και τις στραγγίζω.
Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο και τα σοτάρουμε, ρίχνουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να σοταριστούν για δύο έως τρία λεπτά.
Ρίχνουμε το αβοκάντο με το τυρί.
Ψήνουμε τα μακαρόνια και παίρνουμε ένα ποτήρι από το ζωμό τους και το ρίχνουμε στην σάλτσα.
Βάζουμε τα μακαρόνια στην σάλτσα.
Η συνταγή είναι από Καίτη Παναγιώτου – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.
Περιηγηθείτε σε νόστιμες και δημιουργικές συνταγές.
Φτιάξτε πεντανόστιμα πιάτα, με γρήγορη εκτέλεση.
Γιατί η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Ρίξε μια ματιά για το πώς θα δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κυρίως πιάτα!
Απίστευτη μακαρονάδα με πένες alfredo
Υλικά
500 γρ. πένες
100 γρ. βούτυρο
250 γρ. φρέσκια κρέμα γάλακτος
100 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
μοσχοκάρυδο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό και το στραγγίζουμε αλλά όχι τελείως.
2. Στο μεταξύ τρίβουμε ένα κομμάτι τυρί παρμεζάνα. Σε ένα μικρό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο χωρίς να το κάψουμε μαζί με τη φρέσκια κρέμα και τη μισή παρμεζάνα. Προσθέτουμε λίγο μοσχοκάρυδο και πιπέρι κατά τη γεύση. Κρατάμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει σαν κρέμα.
3. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο ζυμαρικό. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως με την υπόλοιπη παρμεζάνα.