Συνταγές
Κυριακάτικο φαγητό για σήμερα – Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι κίτρινο, όλο αρώματα κ γεύσεις
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η συνταγή είναι από Kiki Maxairidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε λαδάκι τσιγαρίζουμε 2 κρεμμύδια ξερά και 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα.
Αλευρώνουμε και θωρακίζουμε το μοσχάρι, ρίχνουμε ζωμό λαχανικών, αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, μοσχοκάρυδο, καπνιστή πάπρικα και δαφνόφυλλα, κλείνουμε την χύτρα και αφήνουμε να βράσει για 1 ώρα .
Ανοίγουμε την χύτρα, ρίχνουμε τριμμένη ντομάτα και πιπεροσάλτσα, (πιπεριές Φλωρίνης ψητές στα κάρβουνα, αλάτι, πιπέρι, λάδι και σκόρδο πολτοποιημένες), πελτέ.
Αφήνουμε να τραβήξει όλα τα υγρά του και σερβίρουμε με ρύζι κίτρινο αρωματισμένο με αγελαδινό βούτυρο.
Η συνταγή είναι από Kiki Maxairidou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Έχεις όρεξη για ακόμη μία εξαιρετική συνταγή;
Δες πως θα φτιάξεις πανέμορφα και πεντανόστιμα φερέρο ροσέ
Η συνταγή είναι από κ. Ευγενία Κοντού – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. μερέντα
150 γρ. φουντούκια
4 σοκοφρέτες με φουντούκια
250 γρ. κουβερτούρα, αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ένα ολόκληρο φουντούκι στο κέντρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλέθετε τα φουντούκια στο Μούλτι, τα ανακατεύουμε με την μερέντα.
Ρίχνουμε τις σοκοφρέτες τριμμένες. Αφήνουμε να παγώσουν λίγο και κάνουμε μπαλάκια, στο κέντρο βάζουμε ένα ολόκληρο φουντούκι.
Λιώνουμε τη κουβερτούρα και τα βουτάμε μέσα, αφήνουμε να παγώσουν και τα τυλίγουμε σε χαρτάκι.
Η συνταγή είναι από κ. Ευγενία Κοντού – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.