Συνταγές
Υπέροχα αρωματικά τρουφάκια με μπισκότα πικάντικα και γεύση κανέλλα
Για να μην χάνεις καμία συνταγή, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!
Η Εκτέλεση είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΆ
((3 ΥΛΙΚΑ))
200ΓΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ BISCOFF 100 ΓΡ – ΜΠΙΣΚΟΤΑ πικάντικα με γεύση κανέλλας
ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ
200ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΛΕΥΚΉ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΆΛΥΨΗ..
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΤΡΊΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΛΆ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΜΙΑ ΜΆΖΑ..ΦΤΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ..
ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΈΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΏΣΟΥΝ ΚΑΛΑ!! ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΑ ΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΟΎΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΆ ΛΆΔΙ ΕΛΑΦΡΎ ΚΑΙ ΒΟΥΤΆΜΕ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ..
ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ” – Katerina Maria .
Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσετε άλλη μια καταπληκτική συνταγή για καταπληκτικά τρουφάκια εύκολα με καρύδα
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Maria Michalaria-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
2-3 κουταλιές γλυκού κακάο
1-2 κουταλιές σούπας καρύδα
τριμμένη
Καρύδα τριμμένη για επικάλυψη
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, να μην είναι σκόνη, να έχουν μικρά κομματάκια. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη, προσθέτουμε την καρύδα, το κακάο, το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε καλά με το κουτάλι.
Πλάθουμε σε μπαλάκια και τα βουτάμε στην καρύδα (βρέχουμε κατά διαστήματα τα χέρια μας για να μην κολλάει η ζύμη).
Τα βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο (όχι το ένα πάνω στο άλλο) και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Maria Michalaria-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”